Warning: Use of undefined constant sf_theme_js - assumed 'sf_theme_js' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/boggecom/brunfilm.com/wp-content/themes/tv-elements/functions.php on line 228
DVD: Curt och Spencer Episode 1 | Brunfilm

DVD: Curt och Spencer Episode 1

En hårdkokt action från 2004 av Brunfilm. Succéfilmen Curt & Spencer (oklippta ver.) på en fullspäckad DVD med massvis med extra material!

Filmens handling:

I staden Sin City begås ett fruktansvärt mord och polischefens enda val är att kalla in sina bästa poliser. Möt Curt en gammal vietnamnveteran som på senare år har blivigt en bitter polis. Till sin hjälp har Curt den ny rekryterade polisen Spencer, en fri-religös man med en naiv syn på livet. Trots sina olikheter bygger de upp ett partnerskap och en vänskap som sätter skräck i stadens avskum.

Information om skivan:

Text:
Svensk text
Engelsk text
Ljud:

Engelska (Stereo)

Bild: Widescreen 16:9
Format: DVD ej regionskodad
Ursprungsland: Sverige
Extramaterial: » Interactive menus» Behind the scenes
» Bloopers
» Deleted scenes
» 1 audio commentaries
» Picture gallery

» Orginal Script

Övrigt:

Vad sägs tex om interaktiva menyer, en dokumentär om livet bakom kameran, bloopers, deleted scenes samt ett fantastiskt bildgalleri!

Dessutom innehåller DVD undertexter på svenska samt engelska och arabiska, det kompletta manuset och ett otroligt spännande kommentatorspår av hela gänget bakom filmen!

curt&spenc1_big dvd cover

No Responses to “DVD: Curt och Spencer Episode 1”

You must be logged in to post a comment.